Айвън Тони вярва, че е бил използван за назидание като

...
 Айвън Тони вярва, че е бил използван за назидание като
Коментари Харесай

Айвън Тони: Криех се от родителите ми, че залагам

 Айвън Тони има вяра, че е бил употребен за наставление като състезател от Висшата лига, при налагането му през май на 8-месечна възбрана да практикува спорта за 232 нарушавания по правилника на Футболната асоциация на страната за ограничение на залаганията на футболни мачове.

" Прегледахме някои случаи, които са сходни или по-лоши и наказванията не са като моето. Фактът, че играя във Висшата лига и се оправям добре е било опция да ме санкционират "

Той счита, че моментът, в който обвиняванията са станали обществено притежание е обвързван с изваждането му от състава на Англия за миналогодишното Световно състезание.

" Предполагам зависи от обвиняванията, само че персонално аз почувствах, че моментът, в който взеха решение да разгласят бе подозрителен. Най-голямото наказване за мен беше за пропусна Мондиал 2022. Тогава се почувствах по-наранен, тъй като не съумях да играя за Англия. Тогава се усещах най-зле ", сподели още Айвън Тони, който спомага на следствието, само че бе безапелационен, че не помни да е залагал за загуба на своя тим ".

27-годишният футболист съобщи, че е употребявал различен, който да залага от негово име, с цел да скрие от родителите си по какъв начин харчи парите си, а не от управляващите.
 Намалиха наказването на комарджията Айвън Тони
Намалиха наказването на комарджията Айвън Тони

Поради положително поведение

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР